• Головна
  • Україна
  • «Розплата» за задушену курку: жінка побила лопатою власну собаку

«Розплата» за задушену курку: жінка побила лопатою власну собаку

«Розплата» за задушену курку: жінка побила лопатою власну собаку

Волонтери доставили собаку до ветеринарів й розповіли про її стан

В одному із сіл жінка вдарила свою собаку лопатою по хребту, бо вона, нібито, задушила курку. Зараз французький бульдог перебуває під опікою волонтерів й проходить реабілітацію. Де саме трапився цей випадок не зазначається, втім у коментарях вказується, що зараз собака перебуває у Києві.

Про це повідомили на сторінці «dog_help_ukraine_nina» в Instagram.

Про цей інцидент дізнались волонтери. Вони поспілкувалися із сусідами, які бачили наслідки таких дій своєї сусідки, втім відмовились написати заяву у поліцію.

«Реалії сільського життя та безвідповідальності коли беруть не члена родини, а іграшку! Сусіди побачили що здорова до цього часу собака повзає. Виявилось, як завжди. Задушила курку. Трошки повиховували. Чи лопатою, чи граблями, незрозуміло. Сусіди чули визг та скавчання, потім побачили що собака повзає. Посварилися, але ж то сусідка... заяви не буде», - йдеться у повідомленні.

Водночас на відео зафіксовано, що власниця собаки не надто переймається тим, що зробила, й подальша доля французького бульдога її не цікавить.

«Ми забираємо у вас собаку», - сказали небайдужі люди.

«Забирайте, нах*й вона мені нада», - злісно кинула жінка у відповідь.

Згодом волонтери доставили собаку до ветеринарів й розповіли про її стан.

«Є новини, хороші і не дуже: рентген великих ушкоджень хребта не виявив. Можливо мікротравми. Кт/ мрт- не визначилися ще. Записана до Величко (рентген повторний) та Каратаєву. Також нирки у дуже поганому стані, ХПН- під питанням, хронічний цистит. Це наслідки утримання будь-якого бульдога на вулиці, на холоді. Після консультації у Каратаєва буде зрозуміло все ж таки що з хребтом та лапами. ГБЧ є на обох лапах, це добре. Для уточнення діагнозу ще треба декілька днів. Їсть п'є з апетитом. Наразі дівчинка знаходиться під цілодобовим наглядом спеціаліста», - зазначили на сторінці «dog_help_ukraine_nina» в Instagram.

Нагадаємо, 27 березня у селі Воскресінець Коломийського району місцевий житель повісив собаку. Поліцейські Івано-Франківщини розпочали кримінальне провадження.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності