• Головна
  • Україна
  • Відчайдушно хотів в Україну: іноземець кинув машину та разом з собакою намагався перетнути кордон (відео)

Відчайдушно хотів в Україну: іноземець кинув машину та разом з собакою намагався перетнути кордон (відео)

Відчайдушно хотів в Україну: іноземець кинув машину та разом з собакою намагався перетнути кордон (відео)

Українські прикордонники затримали чоловіка й передали назад до Польщі

54-річний іноземець без дійсного паспорта відчайдушно шукав спосіб, як потрапити в Україну. Оскільки на переходах у Медиці та Корчовій його не пропустили, він спробував перетнути кордон автомобілем. Проте автомобіль «підвів» чоловіка, через що той із собакою вирішив подолати кордон пішки, але був затриманий.

Про це пише Radio RMF 24.

За словами речника Бещадського прикордонного загону Пьотра Закеляржа, інцидент стався в середу, 1 березня, на ділянці польсько-українського кордону, яку охороняють офіцери застави в Медиці.

Так, оператори системи отримали сигнал про «незвичні маневри» автомобіля в прикордонній зоні. Спершу автомобіль рухався смугою прикордонної дороги, куди в’їзд заборонено, а потім намагався прорватись в Україну. Однак низьке шасі легкового автомобіля фактично завадило цьому.

Тоді чоловік покинув машину та перетнув кордон із собакою. Там, за сигналом польської сторони, на нього чекали українські прикордонники, які затримали чоловіка й передали назад до Польщі.

Як з’ясувалося, рішучий іноземець є громадянином однієї з країн ЄС. Чоловік уже намагався перетнути кордон через пункти пропуску Корчова та Медика, але у нього не було дійсного паспорта, тому прикордонники повернули його.

Зрештою іноземець визнав, що перетнув кордон незаконно. Його оштрафували на 500 злотих і відправили до Польщі.

Нагадаємо, у Польщі українка затримала у потязі злодія, який вкрав у неї гроші.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності