• Головна
  • Україна
  • В Україні звільнили п’ятьох керівників обласних прокуратур

В Україні звільнили п’ятьох керівників обласних прокуратур

В Україні звільнили п’ятьох керівників обласних прокуратур

Посадовці пішли у відставку за власним бажанням

Генеральний прокурор України Андрій Костін підписав накази про звільнення керівників п’ятьох обласних прокуратур.

Про це 25 січня повідомив Офіс Генпрокурора.

Відомо, що за власним бажанням пішли керівники Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Сумської та Чернігівської обласних прокуратур.

Додамо, на засіданні Кабінету Міністрів України 24 січня прийняли низку кадрових рішень. Відтак, звільнили кількох заступників міністрів та голів ОВА.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні в понеділок, 23 січня, заявив, що має кадрові рішення щодо управлінців різного рівня. Відтак, Володимир Зеленський підписав заяву на звільнення Кирила Тимошенка з посади заступника керівника Офісу президента. Крім того, заяви на звільнення написали заступник міністра оборони України В’ячеслав Шаповалов, заступник Генпрокурора Олексій Симоненко, заступник міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря, заступник міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода. Також з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України нещодавно пішов Василь Лозинський. Напередодні його затримало НАБУ під час отримання хабаря в сумі 0 тисяч.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності