• Головна
  • Україна
  • Заступника Генпрокурора Симоненка звільнили після його поїздки на авто Козловського до Іспанії

Заступника Генпрокурора Симоненка звільнили після його поїздки на авто Козловського до Іспанії

Олексій Симоненко

Нещодавно він потрапив у скандал, коли поїхав святкувати Новий рік з родиною на автівці бізнесмена

З посади заступника Генпрокурора звільнили Олексія Симоненка.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про звільнення за власним бажанням з адміністративної посади заступника Генерального прокурора Олексія Симоненка.

Додамо, напередодні заступник Генерального прокурора Олексій Симоненко написав заяву на звільнення. Раніше він потрапив у скандал, коли поїхав на 10 днів святкувати Новий рік з родиною до Марбельї, використавши автівку бізнесмена Григорія Козловського.

Довідково:

Олексій Симоненко народився 18 вересня 1976 року у м. Чугуїв Харківської області. У 1998 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація юрист.

З травня 1998 року до березня 2006 року працював в органах прокуратури міста Києва на посадах стажиста на посаді помічника прокурора, помічника прокурора, слідчого прокуратури Ватутінського району м. Києва; слідчого прокуратур Деснянського та Оболонського районів м. Києва; старшого помічника прокурора, старшого слідчого прокуратури Оболонського району м. Києва.

З березня 2006 року до травня 2010 року працював в органах прокуратури Київської області на посадах слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу слідчого управління прокуратури Київської області; старшого помічника прокурора Київської області з питань правового забезпечення; начальника слідчого відділу слідчого управління; заступника начальника, начальника відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури слідчого управління прокуратури Київської області.

З травня 2010 року до червня 2018 року проходив службу в органах Служби безпеки України на посадах офіцерського складу.

З 27 березня 2020 року — заступник Генерального прокурора. Указом Президента України йому було присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України». Нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України.

Нагадаємо, заступник міністра оборони України В’ячеслав Шаповалов написав заяву про звільнення з посади — Резніков підтримав його прохання та звернувся з відповідним поданням до Кабміну.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності