Кейт Міддлтон заявила, що у неї виявили рак

Кейт Міддлтон

Наразі принцеса Уельська проходить курс лікування

У п’ятницю, 22 березня, Кейт Міддлтон повідомила, що лікарі виявили у неї рак. Принцеса Уельська зазначила, що наразі проходить профілактичний курс хіміотерапії та почувається добре. Офіційне відеоповідомлення Кейт Міддлтон опублікувала на своїй сторінці у соцмережі X.

Онкологію виявили після операції

У січні 2024 року Кейт Міддлтон пережила операцію на черевній порожнині. “Тоді лікарі вважали, що моє захворювання не є онкологічним. Хірургічне втручання було успішним, проте аналізи після операції показали, що рак все ж присутній в моєму організмі“, — розповіла принцеса Уельська. Медики порадили принцесі по завершенню реабілітаційного періоду після операції почати курс профілактичного лікування. Наразі Кейт Міддлтон проходить перші сеанси хіміотерапії.

“Це було великим шоком, і я та Вільям намагалися робити все можливе, щоб мати час приватно усвідомити все та впоратися з цим, заради нашої молодої сім’ї“, — додала принцеса. Наразі невідомо, який саме тип раку діагностували у Кейт Міддлтон, проте лікарі впевнені, що незабаром вона повністю одужає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності