• Головна
  • Світ
  • Загрожує викрадення: принцесі Нідерландів заборонили виходити з будинку

Загрожує викрадення: принцесі Нідерландів заборонили виходити з будинку

Загрожує викрадення: принцесі Нідерландів заборонили виходити з будинку

Принцесі Нідерландів заборонили виходити з дому, оскільки їй може загрожувати викрадення

18-річну принцесу Амалії, спадкоємицю королівського престолу Нідерландів, переселили із орендованої квартири в Амстердамі у родинний дім в Гаазі з міркувань безпеки. Це підтвердили її батьки.

Про це пише Dutch News.

У вересні Амалія вступила до Амстердамського університету, щоб вивчати політику, психологію, право та економіку. Дівчина планувала жити разом із кількома іншими студентами в орендованому житлі у центрі нідерландської столиці.

Пізніше місцеві ЗМІ повідомили, що королівський двір значно посилив охорону Амалії через те, що вона разом із прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте могли стати жертвою викрадення чи нападу.

Матір Амалії, королева Максима повідомила, що принцеса "майже не виходить із дому", оскільки "має величезні наслідки для її життя".

Це означає, що вона не живе в Амстердамі і не може вийти на вулицю. Для неї це не студентське життя, як у інших студентів. Я дуже пишаюся тим, як вона з усім цим справляється. Чесно кажучи.

Королева Нідерландів Максима Королева Нідерландів Максима

18-річна Амалія є єдиною спадкоємицею королівського престолу в Нідерландах. Вона веде непублічне життя, що породжувало в місцевій пресі низку спекуляцій — наприклад чи може вона побратися із жінкою, не втративши право на престол.

Нагадаємо, у Букінгемському палаці оголосили, що коронація короля Великої Британії Карла III відбудеться в суботу, 6 травня 2023 року, у Вестмінстерському абатстві. Під час церемонії також коронують королеву-консорта Каміллу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності