В Росії дрони влучили у дві нафтобази

Пожежа після атаки на нафтобазу в Росії

Атаки дронів зазнали нафтобази в Орлівській та Нижньогородській областях

Вночі у вівторок, 12 березня, в Росії дві нафтобази зазнали дронових атак. Зафіксовано влучання в нафтобази у Орлі, а також у Нижньогородській області. Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ, а також влада Орловської та Нижньогородської областей.

Голова Орловської області Андрій Кличков повідомив про падіння дрона на об’єкт паливно-енергетичного комплексу. За його словами, для ліквідації загоряння на місце виїхали екстрені служби. Також відповідні відео опублікували російські Telegram-канали.

Крім того, безпілотники атакували об'єкт паливно-енергетичного комплексу в Нижньогородській області РФ. У компанії «Лукойл» повідомили, що робота технологічної установки «ЛУКОЙЛ-Нижегороднафтооргсинтез» у зв’язку з інцидентом тимчасово зупинена.

У міноборони РФ заявили, що Росію атакували 25 безпілотників, які нібито всі збили. ППО працювала в Московській, Ленінградській, Бєлгородській, Курській, Брянській, Тульській та Орловській областях. Про пожежі на нафтобазах міноборони Росії у своєму повідомленні не згадало.

@babel

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності