• Головна
  • Війна
  • ГУР атакувало дронами об’єкти в Ленінградській області Росії

ГУР атакувало дронами об’єкти в Ленінградській області Росії

Безпілотники атакували об’єкти в Росії на відстані 900 км від України, фото ілюстративне Міноборони

Розвідники заявили, що атака відбулася сучасними українськими засобами

Українські безпілотники атакували об'єкти у Ленінградській області Росії, є влучання по цілях. Операцію провело Головне управління розвідки Міноборони України, повідомило в четвер, 18 січня, «Суспільне» з посиланням на джерела у спецслужбах.

«Це — операція ГУР із залученням сучасних українських засобів. Продовжується збір даних, є підтверджені влучання по цілях. Відтепер військові об'єкти Пітера та Ленінградської області — у зоні досяжності українських сил», — повідомив співрозмовник.

Раніше Міноборони РФ повідомило про збиття двох нібито українських дронів літакового типу над Московською та ленінградською областями. Своєю чергою російський Telegram-канал «База» повідомив, що ЗСУ намагалися атакувати дронами-камікадзе морський порт у Ленінградській області.

У Росії заявили, що було запущено нібито три безпілотники: два з них були придушені силами РЕБ і впали до Фінської затоки, ще один був збитий над територією нафтоналивного термінала близько 01:30 ночі. Там стверджують, що безпілотники були запущені з боку України та пролетіли через Брянську, Смоленську, Тверську та Новгородську області.

Додамо, що відстань від України до атакованих об’єктів становить орієнтовно 900 кілометрів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності