• Головна
  • Світ
  • Трансгендерна модель сфотографувалась топлес на фоні Білого дому й нарвалась на критику (фото)

Трансгендерна модель сфотографувалась топлес на фоні Білого дому й нарвалась на критику (фото)

Трансгендерна модель сфотографувалась топлес на фоні Білого дому й нарвалась на критику (фото)

Також розкритикували й адміністрацію Байдена

Трансгендерна модель та активістка сфотографувалася топлес у Білому домі та обхопила груди відразу після рукостискання з президентом США Джо Байденом, заявивши, що ходити топлес – це законно.

27-річна Роуз Монтойя була серед довгого списку гостей, запрошених на святкування Прайду. Вона стягнула сукню та обхопила оголені груди руками перед балконом Трумена, на фоні якого висів прапор Прайду, пише The New York Post.

Перед своїм вчинком модель, яка народилася в Айдахо, мала можливість зустрітися з президентом США Джо Байденом та першою леді Джилл Байден — обидва вони виступили з промовами перед сотнями присутніх.

«Це велика честь. Права транссексуалів – це права людини», – сказала Монтойя Байдену.

Водночас президент США сказав, що члени ЛГБТК+ спільноти були «одними з найсміливіших і найнадихаючіших людей», яких він «коли-небудь знав».

Втім опубліковані кадри з Білого дому викликали обурення з боку «консерваторів», які, за словами Монтойї, намагаються використати її відео як приклад того, що трансгендерна спільнота «навертає» молодих людей. Модель зазначила, що бути топлес не є протизаконним у Вашингтоні, округ Колумбія. Водночас зробила вона це, аби «почуватись вільною та щасливою».

Монтойя каже, що навмисне прикрила соски, щоб «перестрахуватися», «не маючи наміру намагатися бути вульгарною».

Натомість модель була не єдиною, хто зіткнувся з критикою через святкування Прайду. Так, військові ветерани звинуватили адміністрацію Байдена в тому, що вона зневажила американський прапор, розмістивши прапор Прайду в центрі експозиції.

«Жоден прапор не повинен вивішуватися нарівні з американським», — сказав ветеран армії та представник Флориди Корі Міллс, який назвав розміщення прапора «ганебним».

Нагадаємо, одностатева пара виграла справу проти України у Європейському суді з прав людини. 

Новини світу

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності