• Головна
  • Світ
  • Найбільший китайський виробник авто потрапив у список міжнародних спонсорів війни

Найбільший китайський виробник авто потрапив у список міжнародних спонсорів війни

Компанія Great Wall Motor не виходить з російського ринку

Національне агентство з питань запобігання корупції занесло китайського виробника Great Wall Motor до списку міжнародних спонсорів війни через подальшу співпрацю з Росією та веденням бізнесу на території РФ.

Про це йдеться на сайті НАЗК.

 Зазначається, що підприємство Great Wall Motor є восьмим за величиною виробником автомобілів у Китаї. Зокрема, вони виробляють та продають автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

За словами секретаря правління Great Wall Сюй Хуей, компанія також планує довгострокову перспективу своїх інвестицій у цей ринок в розмірі понад 3 мільярди юанів (472 млн дол. США).

Great Wall Росія у 2023 році є найбільшим ринком збуту за межами Китаю. Компанія показує рекордні показники виручки та зарубіжних продажів, а також значне зростання прибутку. Це все стало можливим у тому числі завдяки російському ринку, з якого повиходило багато конкурентів компанії. 

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції внесло угорський OTP Bank до переліку міжнародних спонсорів війни. Керівництво OTP Bank і надалі продовжує працювати Росії, чим визнає так звані Донецькі та Луганські «народні республіки».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності