• Головна
  • Світ
  • У Польщі в бочці з кислотою виявили тіла 10 людей: підозрюють, що це справа рук мафії

У Польщі в бочці з кислотою виявили тіла 10 людей: підозрюють, що це справа рук мафії

У Польщі в бочці з кислотою виявили тіла 10 людей: підозрюють, що це справа рук мафії

На місці жахливої знахідки було до 100 поліцейських та десятки службових машин

У Польщі правоохоронці виявили у бочці до 10 розчленованих трупів, які були залиті кислотою.

Про це пише ukrayina.pl, посилаючись на In Poland.

У польському селі Бельовіцько (Сілезьке воєводство) правоохоронці виявили у бочці до 10 розчленованих трупів, які були залиті кислотою. 

За словами місцевих мешканців, на місці жахливої знахідки було до 100 поліцейських та десятки службових машин, а також пожежники. Польські служби провели там цілу ніч.

«Прокуратура лише підтвердила, що трупи були знайдені на старій вівчарні. Проте неофіційно кажуть, що викопали більше тіл. Це місце назвали кладовищем мафії», – пишуть ЗМІ.

Мешканці села налякані. На їхню думку, це так звані «розбірки» мафії, але не польської. Село розташоване за 25 кілометрів від польсько-чеського кордону.

В останній день березня Центральне слідче управління поліції затримало 11 осіб, «підозрюваних в участі в організованому озброєному злочинному угрупованні». З неофіційних джерел відомо, що знайдені тіла мали «сліди тортур і вогнепальних поранень».

Нагадаємо, вроцлавські поліцейські в рамках планової перевірки зупинили водія вантажівки. Він показав їм водійське посвідчення українського зразка. З'ясувалося, що воно фальшиве.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності