• Головна
  • Світ
  • Ув'язнені викопали яму зубною щіткою, щоб сходити в кафе на млинці

Ув'язнені викопали яму зубною щіткою, щоб сходити в кафе на млинці

Млинці
Фото: pexels

Про злочинців поліції повідомили відвідувачі закладу

Двох американських ув'язнених, які втекли з в'язниці викопавши яму зубною щіткою, затримали в ресторанів млинців.

Про це пише видання Independent.

За словами шерифа, двоє ув’язнених у в’язниці штату Вірджинія, США, за допомогою зубної щітки зробити дірку в стіні своєї камери та втекти. Вони використовували інструменти із зубної щітки та металевого предмета, щоб отримати доступ до арматури між стінами. Згодом ув’язнені використали арматуру для подальшої втечі.

Після втечі з камери вони піднялися на захисну стіну навколо в’язниці. Однак, лише через кілька годин їх знайшли неподалік в’язниці в ресторані млинців IHOP. Про злочинців поліції повідомили відвідувачі закладу.

Зникнення ув’язнених виявили під час щоденного підрахунку осіб. Втікачами виявилися двоє чоловіків віком 37 і 43 років. Один з них перебував під вартою за звинуваченнями, включаючи неповагу до суду та порушення умовного терміну. Іншого засудили за шахрайство з кредитними картками, підробку документів, крадіжку та порушення умовного терміну. Окрім цього, на них ще очікує звинувачення у зв'язку з втечею.

Офіс шерифа заявив, що проводить розслідування, щоб запобігти подальшим втечам в’язнів.

Додамо, у Сальвадорі відкрилася «мегав'язниця» для гангстерів. Перед тим, як відвести в камеру, ув'язнених там залишають сидіти на підлозі з руками, міцно зчепленими за голеними головами. Багато хто вважає такі надзвичайні заходи суперечливими, оскільки вони обмежують деякі конституційні права громадян.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності