• Головна
  • Лайфстайл
  • Чоловіка, який вкрав собак Леді Гаги, засудили до 21 року в'язниці: деталі

Чоловіка, який вкрав собак Леді Гаги, засудили до 21 року в'язниці: деталі

Чоловіка, який вкрав собак Леді Гаги, засудили до 21 року в'язниці: деталі

Викрадених собак повернули цілими та неушкодженими через два дні після того, як Леді Гага запропонувала за них винагороду в розмірі 500 тисяч доларів

Чоловіка, який намагався викрасти собак відомої співачки та акторки Леді Гаги і вистрелив у її помічника, який з ними гуляв, засудили до 21 року в'язниці.

Про це пише BBC.

Раян Фішер вигулював трьох французьких бульдогів співачки у Голлівуді в лютому 2021 року, коли до нього підійшов невідомий та вистрелив йому в груди. Після цього нападник забрав двох собак Коджі та Густава. Третя собака з кличкою Міс Азія втекла. Поки що незрозуміло, чи знав злочинець про те, кому належать собаки: в поліції після нападу заявили, що, на їхню думку, собаки стали мішенню через їхню породу, а не через те, що належали знаменитій співачці.

На судовому засіданні постраждалий заявив, що напад назавжди змінив його життя, адже йому довелось видалити частину легені. Водночас окружна прокуратура Лос-Анджелеса назвала напад холоднокровним актом насильства. Декілька інших звинувачень, висунутих проти Джейсона Гордона Джексона, були зняті в рамках угоди із судом.

Зазначається, що викрадених собак повернули цілими та неушкодженими через два дні після того, як Леді Гага запропонувала за них винагороду в розмірі 500 тисяч доларів.

Один зі спільників Джексона Гарольд Вайт визнав себе винним у порушенні закону, що забороняє колишнім ув'язненим володіти вогнепальною зброєю. Вирок щодо цієї справи оголосять наступного року. А Дженіфер Макбрайд, яка повернула собак, пізніше також звинуватили у співучасті в замаху на вбивство, її справа все ще перебуває на розгляді.

Нагадаємо, в Івано-Франківську мешканці міста та волонтери налякані звірствами двох неповнолітніх школярок. Дівчата жорстоко вбивають тварин, знімають з них шкіру, а відео та фотографії викладають у соцмережі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності