• Головна
  • Світ
  • Не варто чекати від нас підтримки: Ердоган заявив, що не підтримає заявку Швеції у НАТО

Не варто чекати від нас підтримки: Ердоган заявив, що не підтримає заявку Швеції у НАТО

Не варто чекати від нас підтримки: Ердоган заявив, що не підтримає заявку Швеції у НАТО

«Ви продовжуєте підтримувати терористів і чекаєте на підтримку для вступу до НАТО. Так не піде», — зазначив турецький лідер

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що Швеції не варто більше чекати на підтримку її заявки в НАТО від Туреччини після скандальних акцій у Стокгольмі.

Про це повідомляє AFP.

«Ці брудні акції у Швеції, та ще й біля нашого диппредставництва, вважаються образою і мусульман, і взагалі всіх людей, усіх прав і свобод. Ви продовжуєте підтримувати терористів і чекаєте на підтримку для вступу до НАТО. Так не піде. Швеції не варто більше чекати від нас цієї підтримки», — заявив Ердоган.

Нагадаємо, 21 січня у Стокгольмі відбулися протести проти Туреччини та вступу Швеції до НАТО. Під час одного з них спалили Коран. У відповідь на акцію протесту зі спалюванням Корану в Стокгольмі у Туреччині спалили державний прапор Швеції. Масова акція відбулася під будівлею Посольства Швеції в Стамбулі. Крім того, Туреччина скасувала запланований візит міністра оборони Швеції у відповідь на дозвіл скандинавської країни на антитурецькі протести.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності