• Головна
  • Світ
  • Ввімкнув пісню українсього гурту під час новорічного звернення Путіна: у РФ на діджея відкрили адмінпровадження

Ввімкнув пісню українсього гурту під час новорічного звернення Путіна: у РФ на діджея відкрили адмінпровадження

Російських силовиків, можливо, збентежив рядок із приспіву: «А ти мені у Новий рік від сосни, від сосни мені відірви голочку»

У Росії в Тульській області діджея звинуватили у дискредитації російської армії через увімкнену пісню Потапа та Насті Каменських.

Про це пише Telegtam-канал BAZA.

Зазначається, що на новорічній вечірці у кафе «Флагман» діджей увімкнув трек «Новий рік» українських співаків під час виступу російського президента. Відео зняли на телефон, і незабаром ролик поширився чатами та спільнотами.

Пізніше він потрапив і до слідчих — на діджея та автора відео відкрили адмінпровадження за дискредитацію російської армії.

У самому кафе припускають, що силовиків, можливо, збентежив рядок із приспіву: «А ти мені у Новий рік від сосни, від сосни мені відірви голочку». Але запевняють, що цьому треку вже понад 13 років, і політики в соснах не було, просто випадково збіглося.

Нагадаємо, у Росії в місті Чита 26-річний підприємець Іван Лосєв розповів в Instagram про свій сон за участю президента України Володимира Зеленського на тлі оголошеної у РФ «часткової мобілізації». Натомість російський суд оштрафував чоловіка на 30 тисяч рублів за адміністративною статтею про «дискредитацію» армії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності