• Головна
  • Світ
  • Одягнув будівельну каску на шапку з ондатри: в Росії губернатора Новгородської області супроводжував чоловік з іменем Тамара Петрова

Одягнув будівельну каску на шапку з ондатри: в Росії губернатора Новгородської області супроводжував чоловік з іменем Тамара Петрова

Одягнув будівельну каску на шапку з ондатри: в Росії губернатора Новгородської області супроводжував чоловік з іменем Тамара Петрова

І сам чоловік у шапці й те, що ЗМІ назвали його Тамарою Петровою, спровокувало чимало жартів під постом про подію

Під час відвідин губернатором Новгородської області Андрієм Нікітіним будівництва будинку-інтернату для престарілих та осіб з інвалідністю його супроводжував чоловік у касці, одягнутій на ондатрову шапку.

У соцмережах з’явилися фото з цієї події.

Ким був цей чоловік, достеменно не відомо. Адже російське телебачення підписало його як Тамара Петрова.

І сам чоловік у шапці й те, що ЗМІ назвали його Тамарою Петровою, спровокувало чимало жартів під постом про подію.

Користувачі соцмережі жартували, що це подвійний захист від ймовірного нещасного випадку на будівництві. Хтось казав, що шапка надто цінна його власнику, тому він так її оберігає. Інші писали, що, схоже, ні шапка, ні каска вже не допоможуть їхньому власнику, адже оберігати від нещасного випадку на будівництві там немає що.

Нагадаємо, російське МЗС зробило «неймовірний» новорічний подарунок для сина загиблого на війні в Україні окупанта. Про це зняли цілий сюжет, який потім з гордістю показували на телеканалі «Росія 1».

Ведуча почала сюжет зі слів: «Мрії здійснюються у Новий рік. Про це точно знає 6-річний костроміч Савелій Трокай. Хлопчик, чий батько загинув під час СВО».

У самому ролику фразу «Мрії збуваються» ще двічі вимовив начальник УМВС Росії Костромської області Олександр Арапов. Він вручив Савелію дешевий смартгодинник і модель машини Слідчого комітету.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності