• Головна
  • Світ
  • Полька намагалася вчинити самогубство через зраду чоловіка з українкою — ЗМІ

Полька намагалася вчинити самогубство через зраду чоловіка з українкою — ЗМІ

Полька намагалася вчинити самогубство через зраду чоловіка з українкою — ЗМІ

Через конфлікт з чоловіком полька залишилась без даху над головою

Сім'я поляків з Ольштина прийняла в себе вдома двох біженок з України. Згодом чоловік,нібито, почав зраджувати дружині з однією з українок, чим ледь не довів її до самогубства.

Про це пише ukrayina.pl, посилаючись на розповідь 29-річної польки Анни, яку опублікувало видання fakt.pl

Жінка розповідає, що до повномасштабного вторгнення Росії в Україну вона вже п'ять років була в стосунках із 42-річним Пйотром, з них рік пара прожила в шлюбі. У лютому 2022 року поляк захотів стати добровольцем, щоб воювати проти росіян, проте його не взяли на війну через відсутність досвіду. Тоді пара вирішила допомагати українцям по-іншому — прихистивши у своїй трикімнатній квартирі біженців. 

6 березня Пйотр і Анна прийняли двох жінок — 31-річну Тетяну з Херсона та 55-річну Ольгу з Києва. 

«Це був початок мого кошмару...», — каже Анна.

За словами жінки, у перший вечір після прибуття українок Пйотр почав поводитися не так, як зазвичай.

«Старша жінка була настільки втомлена, що швидко лягла спати. А молодшій чоловік запропонував перехилити чарчину. Я здивувалася, тому що він ніколи не пив, але вирішила не втручатися», — пригадує Анна.

Згодом дружина почала помічати, що її чоловік почав розпивати алкоголь із молодшою українкою. Вони почали проводити разом немало часу.

14 березня Ольга виїхала до Німеччини, а Тетяна залишилась мешкати у квартирі поляків. 

Анна стверджує, що допомагала Тетяні адаптуватись до життя у Польщі: організувала їй допомогу від друзів, знайшла уроки польської мови, ходила з нею до лікаря. Проте їй не подобалося ставлення чоловіка до українки, а тому в пари все частіше виникали конфлікти. 

«Якось під час обіду він накричав на мене через те, що виправила Тетяну, коли вона намагалась розмовляти польською мовою. Пйотр і Тетяна стали нерозлучними і уникали мене. Коли я намагалась поговорити про це з чоловіком, він заявляв, що мені лише так здається», — каже Анна. 

«30 березня події набули особливого драматизму: після чергового конфлікту з чоловіком Анна спробувала покінчити життя самогубством, наковтавшись таблеток. Жінку врятували. За словами Анни, чоловік навіть не забрав її з лікарні. А коли вона повернулась з лікарні, то знову застала свого чоловіка разом із Тетяною. Вони на кухні пили вино», — йдеться у публікації.

Між подружжям знову сталась сварка, під час якої чоловік викликав поліцію, бо, нібито, Анна була агресивною.

«Жінка стверджує, що коли поліція пішла з їхньої квартири, то Тетяна і Пйотр уже були у спальні віч-на-віч. Жінка застала їх у ліжку, одягнені вони були лише у спіднє. Вона навіть встигла зробити фото пари, а після цього вхопила кота і свої речі та покинула квартиру», — пише видання. 

Полька стверджує, що через конфлікт з чоловіком вона залишилась без даху над головою, оскільки до того вона мешкала у його квартирі. Жінка каже, що вона хоче, щоб чоловік повернув їй кошти, які вона вклала у ремонт квартири, проте той відмовився.

«Він досі живе з Тетяною. Наскільки мені відомо, вона в липні влаштувалася на роботу в супермаркет. Вона публічно називає його своїм чоловіком, хоча ми ще не розлучені», — каже Анна.

Нагадаємо, британець викликав хвилю осуду після того, як покинув свою партнерку заради української біженки. 30-річний Тоні Гарнетт та його 22-річна подруга Лорна — мати його двох дітей — дали притулок Софію Каркадим у своєму будинку на початку цього року після того, як почалася війна, проте між Софією та Тоні, який працював охоронцем, швидко зав'язався роман. У жовтні пара зі скандалом розлучилася, але тепер Тоні прилетів до України, щоб повернути своє кохання.Після кількох щасливих тижнів із її батьками та бабусею, яка, як повідомляється, огорнула його турботою і щодня для нього готувала, пара повернулася до Великобританії, щоб жити разом у Йоркширі.

 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності