Британець, який прихистив 22-річну киянку, за 10 днів втік з нею від дружини

Британець, який прихистив 22-річну киянку, за 10 днів втік з нею від дружини

Задля киянки Софії 28-річний чоловік залишив дружину та двох дітей

Охоронець медичного центру з містечка Бредфорд на півночі Англії, 29-річний Тоні Гарнетт, залишив свою 28-річну дружину Лорну та їх двох доньок, після того, як закохався у 22-річну Софію Каркадим з Києва, яка знайшла прихисток у Британії, виїхавши туди зі Львова. Нова пара утворилась лише після 10 днів спільного життя. 

Про цю історію написав британський таблоїд The Sun, відомий публікацією скандалів та світської хроніки.

“Це почалося з мого простого бажання вчинити правильно і дати дах над головою тому, хто потребує, чоловіку чи жінці. Але саме Софія прийшла в моє життя, і я завжди буду вдячний за це”, - говорить чоловік.

[caption id="attachment_29780" align="aligncenter" width="960"] Фото: The Sun
Тоні Гарнетт та Софія[/caption]

Тоні підписався на урядову схему розміщення біженців, яку запровадив уряд Великобританії для надання прихистку українцям, що тікали від російського вторгнення. Але він вирішив, що процес подання заявки є занадто повільним, тому звернувся до соціальних мереж, щоб запропонувати допомогу.Софія Каркадим була однією із сотень тисяч українців, які виїхали до Львова під час вторгнення росіян у лютому. Місто забезпечувало відносну безпеку порівняно з її київським будинком. Але до кінця березня, коли сирени повітряних нальотів почастішали, вона попрямувала до кордону з Польщею та приєдналась до українців, які знайшли прихисток за кордоном. Охоронець, який працює в медичному центрі, познайомився з Софією у Facebook і запропонував стати її спонсором у Великобританії. ІТ-менеджерка Софія поїхала до Берліна, де тижнями чекала на отримання британської візи. Зрештою, 4 травня вона прилетіла в Манчестер і переїхала до Тоні та Лорни в Бредфорд, у графстві Західний Йорк. Але її прихід викликав напругу, яка невдовзі закипіла.

Тоні перемістив свою шестирічну доньку з її кімнати на двоярусне ліжко разом із її трирічною сестрою, щоб звільнити простір попри заперечення Лорни, яка мала його прізвище, проте офіційно вони не були одружені (британські закони надають таку змогу).Потім, коли вони жили разом, Тоні і Софія закохалися один в одного. Доньки Тоні та Лорни також приїхали до Софії, але Лорна обурилася через зв’язок, який вони відразу ж утворили. Нарешті Лорна наказала Софії піти  і Тоні пішов слідом.

Тоні сказав: "Мені дуже шкода за те, що переживає Лорна, це не її вина, і вона не зробила нічого поганого. Ми ніколи не збиралися цього робити, це не було заплановано, і ми не хотіли нікому зашкодити".

 

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності