• Головна
  • Новини Львівщини
  • Британець приїхав на Львівщину до біженки, з якою скандально розірвав стосунки: хоче дати другий шанс

Британець приїхав на Львівщину до біженки, з якою скандально розірвав стосунки: хоче дати другий шанс

Британець приїхав на Львівщину до біженки, з якою скандально розірвав стосунки: хоче дати другий шанс

Минулого разу чотиримісячні стосунки Тоні та Софії підійшли до драматичного кінця

Британець Тоні Гарнетт на початку цього року пішов від своєї подруги до української біженки Софії Каркадим. У жовтні пара зі скандалом розлучилася, але тепер Тоні прилетів до України, щоб повернути своє кохання.

Про це пише Daily Mail.

Батько двох дітей повідомив, що пара дає своїм стосункам ще один шанс.

Тоні та Софія підтримували зв'язок телефоном, і минулого тижня Тоні вирішив поїхати до неї в Україну. Він прилетів до Польщі і сів на автобус, щоб перетнути кордон, а за кілька годин був у будинку її родини в селі за кілька годин їзди від Львова.

Після кількох щасливих тижнів із її батьками та бабусею, яка, як повідомляється, обсипала його любов’ю і щодня для нього готувала, пара повернулася до Великобританії, щоб жити разом у Йоркширі.

«Я думаю, що ми впораємося. Вона дуже приваблива жінка і їй завжди є про що поговорити. Я хочу пізнати її краще, і цього разу ми діятимемо повільніше», — розповів Тоні.

Минулого разу чотиримісячні стосунки Тоні та Софії підійшли до драматичного кінця після низки сварок через випивку, і Софія нібито навіть проткнула ножем стіну їхнього орендованого будинку у Бредфорді.

Повідомляється, що потім її заарештувала поліція. Тоні стверджував, що її пияцтво та ревнощі до його двох дочок розпалили сварки між ними.

Софія повернулася в Україну, коли минув термін її статусу біженця, і Тоні назвав їхні стосунки «величезною помилкою». Однак тепер Тоні сказав, що «сумував за нею», і заявив, що його гнів через її пияцтво «вщух».

«Вона пообіцяла мені, що ніколи більше не торкнеться алкоголю, і з того дня, як я приїхав до України, вона не торкалася спиртного», — сказав він.

Тепер Тоні планує знайти роботу, а Софія вступити до коледжу.

Тоні сказав, що час, проведений в Україні, дав йому зрозуміти, що це «не найкраще місце для життя». Поки він був там, регулярно відключали електрику та запускали російські ракети.

За його словами, вони вже обговорювали одруження та перспективу завести дітей.

Нагадаємо, британець викликав бурю осуду після того, як кинув свою партнерку заради української біженки. 30-річний Тоні Гарнетт та його 22-річна подруга Лорна — мати його двох дітей — дали притулок Софію Каркадим у своєму будинку на початку цього року після того, як почалася війна, проте між Софією та Тоні, який працював охоронцем, швидко зав'язався роман.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності