Збірна України на Євро-2024: коли та де дивитись

Коли та де дивитись матчі збірної України

Розклад матчів української збірної та де їх можна буде переглянути

Літо 2024 року обіцяє стати справжнім футбольним святом для українських вболівальників. Збірна України вчетверте поспіль кваліфікувалася на фінальну частину чемпіонату Європи, який цього разу прийматиме Німеччина.

З 14 червня по 14 липня 2024 року 24 найсильніші команди Європи визначатимуть нового чемпіона континенту. Груповий етап триватиме до 26 червня, а стадія плей-офф розпочнеться 29 червня. Синьо-жовті під керівництвом Сергія Реброва спробують повторити історичний виступ на Євро-2020, де наша збірна вперше в історії дійшла до чвертьфіналу.

Коли дивитись матчі української збірної

На груповому етапі чемпіонату наша національна команда боротиметься проти збірних Бельгії, Словаччини та Румунії. Ось, в якому порядку відбудуться поєдинки:

  • 17 червня, 16:00 — Румунія - Україна (Мюнхен, "Альянц Арена")
  • 21 червня, 16:00 — Словаччина - Україна (Дюссельдорф, "Меркур Шпіль-Арена")
  • 26 червня, 19:00 — Україна - Бельгія (Штутгарт, "Мерседес-Бенц Арена")

Де дивитись

Усі матчі збірної України на Євро-2024 можна буде подивитися на телеканалах Суспільного. Загалом Суспільне покаже по одній грі щоденно на всіх стадіях турніру, включно з півфіналами та фіналом. Альтернативою для перегляду євроматчів є MEGOGO. Платформа має ексклюзивні права на трансляцію всіх поєдинків Євро-2024 в Україні. Зокрема трансляції будуть доступні користувачам із підпискою “Спорт”, “Максимальна” та “Оптимальна”. Для перегляду потрібно вибрати один із телеканалів MEGOGO або перейти у вкладку “Спорт” і “Футбол”. Також всі ігри збірної України можна буде послухати в прямому ефірі на хвилях Радіо Промінь.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності