• Головна
  • Спорт
  • Стартував продаж квитків на матчі збірної України на Євро-2024

Стартував продаж квитків на матчі збірної України на Євро-2024

Стартував продаж квитків на матчі України на Євро

Квитки будуть лише всього 13 днів

У середу 27 березня стартував продаж квитків на матчі збірної України по футболу на груповий етап основної стадії Євро-2024. Квитки можна придбати до 8 квітня включно на порталі UEFA, повідомили 27 березня на сайті Української асоціації футболу.

Інструкція з придбання квитка

Для того, щоб отримати придбати квиток треба зареєструватись на офіційному сайті UEFA. Під час реєстрації треба вказати, що ви вболіваєте за збірну України. Після чого ви зможете придбати квиток. Усі квитки в електронному вигляді будуть доступні в додатку УЄФА, посилання на який буде надіслано на електронну адресу, вказану під час реєстрації. Активувати квиток (ввести дані вболівальника) після його придбання необхідно не пізніше ніж за 3 години до початку матчу. До слова ціна квитка буде відомою лише після реєстрації на сайті.

До слова, 26 березня українська збірна перемогла збірну Ісландії з рахунком 2:1 і потрапила на Євро-2024, який буде проходити в Німеччині. Уже відомі суперники українців у груповій стадії.

Календар матчів

17 червня о 16:00 — Румунія — Україна зустрінуться в Мюнхені.

21 червня о 16:00 — Словаччина — Україна відбудеться у місті Дюссельдорф.

26 червня о 19:00 — Бельгія — Україна пройде на полі у Штутгарті.

Нагадаємо, це вже четвертий поспіль вихід національної збірної в основну стадію Євро. Ми були на Євро в 2012, 2016, 2021 роках.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності