• Головна
  • Спорт
  • Україна зустрінеться з Боснією у відбірковому плей-оф на Євро-2024: де подивитися матч

Україна зустрінеться з Боснією у відбірковому плей-оф на Євро-2024: де подивитися матч

Збірна України з футболу зіграє з Боснією у плей-оф на Євро-2024

Збірна України — фаворит зустрічі

У четвер, 21 березня, збірна України з футболу проведе поєдинок відбіркового плей-оф на Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини. Матч відбудеться на стадіоні “Біліно Поле” у місті Зениця, що у Боснії. Початок матчу о 21:45 за Києвом.

Де можна переглянути зустріч

Пряма трансляція, матч Боснія і Герцеговина — Україна, буде доступна для показу на місцевих телеканалах “Суспільного” (“Суспільне Львів”). Переглянути протистояння української збірної з боснійцями можна лише на каналах у цифровому ефірі T2, IPTV і кабельних мережах. На сайті “Суспільне Спорт” відеотрансляції не буде, лише текстова онлайн-трансляція. Також матч української збірної буде транслювати медіасервіс MEGOGO за платною підпискою.

Шанси на перемогу збірної України

Для букмекерів збірна України є фаворитом у протистоянні з командою Боснії і Герцеговини. На виграш українців дають коефіцієнт 2,05. Ймовірність нічиї в основний час оцінюють у 3,55. Перемогу боснійців — 3,95.

Зазначимо, що нічиєї у цьому поєдинку бути не може. Якщо ж в основний час команди не зможуть визначити переможця, то їх будуть очікувати екстратайми. Якщо ж і в екстратаймах ми не дізнаємось переможця, то діло дійде до серії пенальті.

У разі перемоги, Україні ще треба буде грати фінал плей-офу проти переможця пари Ізраїль – Ісландія. Номінально Україна буде господарем матчу. Проте через повномасштабне вторгнення прийматиме свого суперника у Вроцлаві, що в Польщі. Цей матч відбудеться 26 березня о 21:45 за київським часом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності