• Головна
  • Спорт
  • Жіноча збірна з боротьби бойкотує турнір у Будапешті

Жіноча збірна з боротьби бойкотує турнір у Будапешті

Жіноча збірна з боротьби бойкотує турнір у Будапешті

Причина – допуск російських спортсменок до змагань.

Національна жіноча збірна України з боротьби бойкотуватиме міжнародний рейтинговий турнір з боротьби, що з 13 до 16 липня повинен відбутися у Будапешті.

Про це пишуть на сторінці Управління спорту Львова, посилаючись на президента Асоціації спортивної боротьби України Юрія Копитка.

Причина – допуск російських спортсменок до змагань.

«Ще кілька днів тому була інформація, що наші дівчата візьмуть участь у цьому турнірі, щоправда, тоді ще не було інформації про участь на змаганнях представниць країни-агресора. Чоловіча команда під керівництвом Василя Федоришина змагатиметься на турнірі у Будапешті. У чоловічих змаганнях не буде представників Росії та Білорусі. Україна уже бойкотувала чемпіонат Європи з боротьби серед кадетів через участь у ньому Росіян та Білорусів. Міжнародна федерація спортивної боротьби, яку очолює серб Ненад Лалович, допустила до чемпіонату Європи серед кадетів спортсменів з країн 404 під нейтральним прапором. Змагання юнаків та дівчат до 17 років відбувалися з 12-го та 19-те червня у столиці Албанії Тирані», йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Львові відновлять покриття велотреку із сибірської модрини. Чим він унікальний читайте тут

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності