Як львів’янам подати показники за світло: інструкція

лампочки висять
Фото: pexels

Подати показники за світло можна різними способами: телефоном, поштою або через чат-боти

Щомісяця львів’яни подають показники за електроенергію. Робити це потрібно з 1 до 5 числа включно.

LVIV.MEDIA розповідає про те, як подати показники за світло через чат-боти або телефоном.

Подати показники через Viber та Telegram

Подати показники за світло через Viber та Telegram досить просто. Для цього треба скористатися чат-ботами від «Львівобленерго»:

Крім того, користувачі можуть отримувати сповіщення про планові/екстрені відключення світла або аварійні ситуації. Також через боти можна подати інформацію про аварію, наприклад, під час негоди.

Подати показники через «Персональний кабінет»

Самостійно передати показники за світло можна через «Персональний кабінет» на сайті «Львівобленерго». Для цього треба зареєструватися або увійти у систему, на сайті є навіть відеоінструкція, як це зробити.

Також у «Персональному кабінеті» можна дізнатися про нарахування за світло, а ще отримати квитанції.

Подати показники за світло можна і за допомогою електронної пошти. Лист надсилайте за адресою [email protected]. Якщо показники були надіслані правильно, вас про це сповістять окремим листом, якщо ж ні — ви про це теж дізнаєтесь.

Як передати показники через кол-центр або SMS

Цей метод підійде для літніх людей, але не тільки. Подати показники можна за номером телефону 295-85-13 без з’єднання з оператором, номер дійсний цілодобово.

Аби подати SMS-повідомлення з показниками, варто ввести дані та відправити за коротким номером 5068. Важливо! Надсилання показників через SMS-повідомлення платне.

Надсилати повідомлення треба у такому форматі: «Код {пробіл}Показник». Приклад  — 0 000 011 111 3256.

Якщо ви правильно ввели усі дані, система про це повідомить. Якщо ж ввести показники без пробілу, система сповістить про це теж.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про те, як подати показники лічильника за газ та що робити, якщо їх внесли з помилками.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності