У Брюховичах переселенцям роздаватимуть світлодіодні ліхтарі

Загальна кількість ліхтарів, які роздаватимуть на Львівщині – 2226 штук

2 березня, в четвер, внутрішньо переміщеним особам, які проживають у Брюховичах, роздаватимуть благодійну допомогу. Вони отримають світлодіодні ліхтарі, що можна встановлювати на тумбочки та підлогу.

«Вони мають два режими яскравості, що дозволяє використовувати їх як основне джерело світла та як нічник. Ліхтарі не нагріваються та працюють від батарейок, що дуже актуально під час тривалого відключення електроенергії», - розповіла Іванна Герус менеджерка проєкту «Надання гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню Заходу України» БФ «Право на захист».

Допомогу можна отримати 2 березня об 11:00 у Брюховичах на вулиці Львівській, 56.

Загальна кількість ліхтарів, які роздаватимуть співробітники БФ «Право на захист» на Львівщині – 2226 штук.

«Побачивши кадри, як українці дають собі раду навіть не маючи добами світла, керівництво Panasonic вирішило також долучитись до нашого проєкту і передали 2226 спеціальних ліхтариків для ВПО на Львівщині. Це неочікувана, але теж дуже потрібна допомога», - йдеться у повідомленні.

«Ми дуже раді, що Уряд Японії вирішив долучитися до допомоги українцям. У Львівській області проживають ВПО, які на жаль перебувають в недуже комфортних умовах» -  зазначила Іванна Герус.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності