• Головна
  • Релігія
  • Ватикан не був готовий опинитися на передовій інформаційної війни Росії — Глава УГКЦ

Ватикан не був готовий опинитися на передовій інформаційної війни Росії — Глава УГКЦ

Ватикан не був готовий опинитися на передовій інформаційної війни Росії  — Глава УГКЦ

Блаженніший Святослав Шевчук каже, що Папа знає про ті речі, які відбуваються в Україні, він особисто активно долучений до механізмів, як звільняти українських полонених військовослужбовців

Ватикан абсолютно не був готовий опинитися на передовій інформаційної війни. Тут Росія застала їх всіх зненацька.

Про це сьогодні, 31 травня у Львові на презентації книги «Скажи мені правду. Діалоги про сенс життя» сказав Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук, передають журналісти LVIV.MEDIА.

«Я пропонував, давайте ми, отче, дамо вам групу наших експертів з комунікації, щоб росіяни не перекручували ваші слова», - каже Глава УГКЦ.

Блаженніший Святослав Шевчук каже, що Папа знає про ті речі, які відбуваються в Україні, він особисто активно долучений до механізмів, як звільняти українських полонених військовослужбовців. Папа пообіцяв, що все те, що є в силі Ватикану зробить, щоб звільнити усіх дітей.

Глава УГКЦ також зазначив, що Ватикан пов'язаний із контекстом італійської політики.

«У той чи інший спосіб вони живуть в тому культурному, інтелектуальному та інформаційному просторі. Дуже часто я бачу, що всі ті, хто працює в церковних структурах, споживають те, що і на загал італійці», - каже Святослав Шевчук.

Глава УГКЦ зауважує, що Росія десятиліттями вкладала туди гроші і чималі.

«Коли Путін приїхав до Папи на аудієнцію, Папа півтори години чекав на Путіна поки той пив Мартіні з паном Берлусконі«», - каже Глава УГКЦ і зазначає, що «Папа страждає від безсилля ефективно та швидко допомогти Україні. Бо всі попередні його спроби були невдалі».

Нагадаємо, Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук 31 травня відвідав Львівський національний університет імені Івана Франка. Він побував на презентації україномовного перекладу книги «Скажи мені правду. Діалоги про сенс життя».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності