Венесуела передасть Ірану 1 млн гектарів своїх земель для ведення сільського господарства

Венесуела передасть Ірану 1 млн гектарів своїх земель для ведення сільського господарства

Венесуела дозволила Ірану використовувати один мільйон гектарів своїх сільськогосподарських угідь, допоки світ бореться з нестачею стратегічних резервів.

Про це інформує Tasnim News Agency сьогодні, 26 липня.

Заступник міністра внутрішніх справ Ірану з економічних питань Мохсен Кушештабаран наголосив на доданій вартості, яку продукти та послуги, що надаються вітчизняними науково-орієнтованими компаніями, створять в інших країнах, наприклад, у країнах Південної Америки.

Він зазначив, що такий масштабний план обробки сільськогосподарських угідь свідчить про те, що Іран став настільки великим і сильним та досяг такого високого рівня в наукових обмінах, що інші країни тягнуться до Ісламської Республіки.

"Це однозначно свідчить про технічні знання цих (іранських) наукових компаній, які виявилися на міжнародному рівні", — сказав він.

Додамо, у червні президент Венесуели Ніколас Мадуро відвідав Тегеран і підписав 20-річну угоду про партнерство з Іраном у різних сферах. Угода передбачає партнерство у сферах науки, технологій, сільського господарства, нафти та газу, нафтохімії, туризму та культури.

Геополітика

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності