• Головна
  • Політика
  • Уряд звільнив першу заступницю Міністра закордонних справ України

Уряд звільнив першу заступницю Міністра закордонних справ України

Фото Еміне Джапарової

Надалі Еміне Джапарова представлятиме Україну при міжнародних організаціях у Відні

У вівторок, 2 квітня, Еміне Джапарову звільнили з посади першої заступниці Міністра закордонних справ України. Про звільнення повідомив представник Кабінету міністрів України у Верховній раді України Тарас Мельничук.

“Звільнено Джапарову Еміне Айяровну з посади першого заступника Міністра закордонних справ України”, — написав Тарас Мельничук. Надалі вона працюватиме постійним представником України при міжнародних організаціях у Відні. На цю посаду Володимир Зеленський призначив Еміне Джапарову ще 22 лютого 2024 року.

Про Еміне Джапарову

Еміне Джапарова — українська кримськотатарська політична та державна діячка та журналістка. Вона обіймала посаду першого заступника глави МЗС України з травня 2020 року. До цього з 2016 по 2019 роки працювала заступницею міністра інформаційної політики України.

Нещодавно ТаблоID з посиланням на джерела Української Правди повідомив, що Еміне Джапарова народила третю доньку. Імовірно батьком дитини є Геннадій Боголюбов, колишній співвласник Приватбанку та партнер Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, наприкінці березня Володимир Зеленський звільнив з посад заступників керівника Офісу Президента України Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова. Також у березні президент своїм указом звільнив Марка Шевченка з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Молдова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності