• Головна
  • Політика
  • Зеленський звільнив двох заступників керівника Офісу Президента

Зеленський звільнив двох заступників керівника Офісу Президента

Зеленський звільнив двох заступників керівника Офісу Президента

Свої посади покинули Андрій Смирнов та Олексій Дніпров

Володимир Зеленський звільнив з посад заступників керівника Офісу Президента України Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова. Укази про звільнення опублікували на офіційному сайті президента України 29 березня. Там же оприлюднили укази про призначення нових заступників.

У п’ятницю, 29 березня Володимир Зеленський звільнив з посади заступника керівника Офісу Президента України Олексія Дніпрова. Наступним указом президент призначив йому заміну — Олену Ковальську. Крім того, в іншому указі президента йдеться про звільнення ще одного заступника керівника ОП — Андрія Смирнова. Його на посаді замінить Ірина Мудра.

Що відомо про нових заступниць Офісу Президента

Олена Ковальська працює в Офісі Президента з 2021 року. Протягом року вона була керівницею Головного управління стратегічних комунікацій Директорату з питань інформаційної політики, а з 2022 до 2024 — керівницею Кабінету Керівника ОП. Також 50-річна Олена Ковальська є членкинею робочої групи при Президентові зі створення Трибуналу, який судитиме владу Росії за злочин агресії.

46-річна Ірина Мудра родом з Дрогобиччини, за освітою — юрист. До призначення на посаду заступниці керівника ОП протягом двох років була заступницею Міністра юстиції України. Також з 2015 по 2022 вона працювала керівником юридичної групи Державного ощадного банку України (Ощадбанк).

Нагадаємо, Володимир Зеленський своїм указом звільнив Марка Шевченка з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Молдова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності