• Головна
  • Новини Львова
  • Юрій Лукашевський звільнився з посади директора департаменту міської агломерації

Юрій Лукашевський звільнився з посади директора департаменту міської агломерації

Юрій Лукашевський звільнився з посади директора департаменту міської агломерації

Чиновник відмовився говорити подробиці про своє майбутнє працевлаштування

Директор департаменту міської агломерації Львівської міськради Юрій Лукашевський покинув свою посаду, на якій він пропрацював три роки. Про це 5 березня він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні мій останній день на роботі в департаменті міської агломерації. Хочу подякувати колегам за чудовий досвід співпраці та гідні результати на користь нашої Львівської громади. Ці майже три роки минули дуже швидко”, — написав Лукашевський.

У коментарі журналістам він повідомив, що вже має пропозицію стосовно нової роботи від міського голови Львова Андрія Садового, але відмовився говорити детальніше про своє майбутнє працевлаштування.

До слова, Департамент міської агломерації у Львівській міськраді створили для представництва інтересів мешканців сіл, селищ, міст, які розташовані у зоні впливу Львова, у виконавчих органах міської ради й відстежування матеріально-технічного стану цих територіальних громад. Департамент підпорядковується заступнику міського голови з містобудування Любомиру Зубачу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності