• Головна
  • Новини Львова
  • Заступниці директора департаменту Львівської міськради Сладковій оголосили про підозру

Заступниці директора департаменту Львівської міськради Сладковій оголосили про підозру

Заступниці директора департаменту Львівської міськради Сладковій оголосили про підозру

Чиновниця має намір відстояти свою правоту у суді

Львівська обласна прокуратура повідомила про підозру у злочині заступниці директора департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, колишній керівниці управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександрі Сладковій. Цю інформацію 4 березня підтвердила сама Сладкова на сторінці у Facebook.

Як колишньому керівнику управління екології мені оголосили підозру. Це не боротьба, бо ворогів у мене особисто справді немає. Ще один етап, який варто пройти, щоб стати сильнішою і здобути новий досвід. Так, служба в органах місцевого самоврядування це складно, а іноді дуже складно. Але це винагороджується результатами”, — написала вона у соцмережі. При цьому Олександра Сладкова не уточнила подробиць висунутого їй обвинувачення, заявивши лише, що вона все робила правильно.

Як повідомили у прокуратурі, службовій особі Львівської міської ради повідомили про підозру за ч. 2 ст. 366 та ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Чиновницю обвинувачують в службовій підробці і зловживанні службовим становищем. За словами депутата міської ради Ігоря Зінкевича, про підозру Олександрі Сладковій повідомили ще минулого тижня, а звинувачують її у привласненні коштів на очищенні озера.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності