На Львівщині роздали перші пільгові картки для безплатного проїзду в автобусах

На Львівщині роздали перші пільгові картки для безплатного проїзду в автобусах

У Новояворівській громаді розпочали процес обліку пільговиків

У понеділок, 16 вересня, у Новояворівську роздали перші картки пільговикам для безплатного проїзду у приміських та міжміських автобусах. Так громада першою в Україні розпочала процес обліку пільговиків. Перші картки отримали учасники бойових дій та сім’ї загиблих захисників. Про це повідомив оператор е-квитка на Львівщині, компанія “Smart Ticket Technology".

Перші 64 персональні картки отримали учасники бойових дій та рідні загиблих захисників у Новояворівській громаді. Відтак вони зможуть безплатно їздити у міжміських автобусах, а Новояворівська громада компенсуватиме вартість проїзду перевізникам.

“Наразі триватиме тестовий період. Пільговики повинні прикладати свої картки двічі: при вході та виході, як при оплаті банківською карткою. Це дозволить облікувати кількість поїздок і визначити суму компенсації для перевізників. Далі картки пільговика отримають й інші категорії осіб, які мають право на пільговий проїзд,” — пояснили у Smart Ticket Technology.

Надалі облік пільговиків мають запровадити не лише у Новояворівській, а й в інших громадах області, зазначив оператор е-квитка на Львівщині.

Нагадаємо, Новояворівська громада першою в Україні розпочала облік пільговиків для обласних маршрутів. Відповідний меморандум у квітні підписали Львівська обласна державна адміністрація, оператор автоматизованої системи обліку оплати проїзду ТОВ "Smart Ticket Technology" та Новояворівська ОТГ. Раніше LVIV.MEDIA пояснював, хто зможе безплатно їздити у транспорті Львівщини і як саме працюватиме система обліку пільговиків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності