Ветерани із Львівщини стали переможцями Invictus Germany — 2024

Ветерани із Львівщини стали переможцями Invictus Germany – 2024

Сергій Калитюк та Дмитро Козак вибороли по золотій медалі у змаганнях з настільного тенісу

У Німеччині в Дюссельдорфі з 26 по 28 липня проходили змагання «Нескорені Німеччина 2024» (Invictus Germany 2024). Спортсмени Сергій Калитюк та Дмитро Козак вибороли по золотій медалі у змаганнях з настільного тенісу. Про це у вівторок, 30 липня повідомляє Львівська ОВА.

У міжнародних спортивних змаганнях Invictus Germany – 2024 взяли участь представники восьми країн: України, Німеччини, США, Великобританії, Франції, Нідерландів, Бельгії та Естонії. 

Україну на змаганнях представляли 18 ветеранів війни, яких відібрали серед учасників національних збірних Ігор Нескорених попередніх років. Серед них і четверо представників Львівщини: Павло Лучків, Сергій Калитюк, Дмитро Козак та Роман Панченко. Визначали найсильніших у чотирьох видах спорту: волейбол сидячи, настільний теніс, веслування на тренажері та велоспорт на тренажері.

Павло Лучків брав участь у змаганнях з настільного тенісу та велоперегонів на тренажері. Роман Панченко змагався у веслуванні на тренажері.

Сергій Калитюк та Дмитро Козак вибороли золоті медалі у змаганнях з настільного тенісу в окремому розряді у своїх категоріях. Також Дмитро та Сергій спільно завоювали «золото» у парному розряді.

Нагадаємо, у вересні 2023 року ветеран Павло Лучків у стрільбі з лука переміг представника Німеччини Тома Грюнвальда та здобув «золото» для України на міжнародних спортивних змаганнях в паралімпійському стилі «Ігри нескорених».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності