Ветерани російсько-української війни піднялися на гору Парашку (відео)

Ветерани російсько-української війни піднялися на гору Парашку (відео)

У сходженні взяли участь десять військових

Українські захисники піднялися на найвищу вершину національного природного парку «Сколівські Бескиди» – гору Парашку. Про це повідомили у Львівській ОВА.

У сходженні взяли участь 10 ветеранів, зокрема й ті, що після важких поранень. За допомогою крісла джульєтка частину шляху рухався Володимир Головков з Миколаївської області, який після поранення у Кліщіївці втратив нижню кінцівку. Доєднались також захисники Олексій Федоренко та Олексій Поліщук.

Олексій Федоренко службу проходив у 77 десантно-штурмовій бригаді. Поранення отримав цьогоріч у березні під Бахмутом. Залишився без верхньої кінцівки, мав пошкоджений хребет і не міг самостійно пересуватись. Тепер без сторонньої допомоги піднявся на гору, хоч ще місяць тому був прооперований на реампутацію і видалення уламків.

Олексій Поліщук із Рівненської області служив у 95 десантно-штурмовій бригаді. Після поранення у Кремінній, залишився без верхньої кінцівки. Раніше підіймався в гори лише за допомогою підіймача, цього разу йшов пішки.

Українські захисники піднялися на найвищу вершину національного природного парку «Сколівські Бескиди» – гору ПарашкуУ сходженні взяли участь 10 ветеранів, зокрема й ті, що після важких поранень. За допомогою крісла джульєтка частину шляху рухався Володимир Головков з Миколаївської області, який після поранення у Кліщіївці втратив нижню кінцівку. Доєднались також захисники Олексій Федоренко та Олексій Поліщук. Більше – у відео⬇️Нагадаємо, підйом на вершину організували в межах концепції підтримки захисників та захисниць України, яку розробили у Львівській ОВА.

Posted by Львівська обласна державна адміністрація on Thursday, October 12, 2023

Зазначимо, підйом на вершину організували в межах концепції підтримки захисників та захисниць України, яку розробили у Львівській ОВА.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності