44 Окрема артилерійська бригада запрошує охочих на службу

Львівська 44 артилерійська бригада запрошує охочих на службу

Бригада шукає водіїв, зв’язківців, молодших командирів та номерів обслуг

44 ОАБр імені гетьмана Данила Апостола закликає доєднуватися до її лав усіх охочих вступити до війська. Наразі бригада приймає рекрутерів, які бажають служити за контрактом. Найбільше потребують номерів обслуг, водіїв, зв’язківців, про це журналістам LVIV.MEDIA повідомив працівник служби зв'язків з громадськістю 44 ОАБр Володимир Демкович у п’ятницю, 28 червня.

Зараз у бригаді найбільш затребуваними є номери обслуг  , водії, зв'язківці, оператори та молодші командири. Для вступу у лави 44 ОАБр рекрутам потрібно зв’язатися з представниками бригади, та пройти у військовій частині професійно-психологічний відбір і співбесіду. Детальніше про це можна дізнатися за телефоном +380 98 482 1003.

“Після вступу рекрутів відправляють до навчального центру, де вони проходять підготовку. Далі вони вже прибувають у військову частину, опановують спеціальність, адаптовуються до підрозділу та умов служби, і лише тоді приступають до основного завдання — бити ворога нещадно”, — розповів Володимир Демкович.

Про 44 ОАБр імені гетьмана Данила Апостола

“44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола особлива, бо цінує та береже життя кожного військовослужбовця”, — зазначив Володимир Демкович. За час існування бригади її повністю переозброїли за зразком армій країн членів НАТО, а саме — гарматами М777 та FH-70.

44 окрема артилерійська бригада брала активну участь ще в часи АТО на території Донецької та Луганської областей. Гармаші надавали вогневу підтримку захисникам Донецького аеропорту, виконували бойові завдання у напрямку міста Горлівка, брали активну участь в бойових діях під час Дебальцевської операції, та багато іншого. Під час проведення операції Об’єднаних сил бригада виконувала у складі оперативно-тактичних угрупувань “Північ” та “Схід”.

З початку повномасштабної збройної агресії РФ підрозділи 44 окремої артилерійської бригади захищають суверенітет України на передовій. Воїни-артилеристи знищили сотні одиниць військової техніки та особового складу окупантів, брали участь в боях на Київщині, Житомирщині, Сумщині, Харківщині й Донеччині, та продовжують воювати на Запоріжжі.

Роботу воїнів бригади оцінили у Генеральному штабі ЗСУ. “Слід відзначити професійну бойову роботу воїнів 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Гармаші проявляють неабияку майстерність в ураженні живої сили, озброєння та техніки противника”, — написали у пресслужбі Генштабу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності