Ecoflow, Bluetti та Bluepalm: на контрабанді зарядних станцій спіймали мешканця Львівщини

Митники викрили контрабанду зарядних станцій на 1,2 млн

Чоловік приховав зарядні станції під особистими речами, а прикордонникам заявив, що перевозить пристрої на прохання незнайомця з Чехії

Львівські митники у пункті пропуску Шегині — Медика виявили дві спроби незаконного ввезення зарядних станцій в Україну. Загальна вартість прихованого товару оцінюється в 1,2 мільйона гривень. Про це у середу, 26 червня, повідомили у Державній митній службі.

Чоловік намагався незаконно перевезти Ecoflow та інші пристрої

У першому випадку 47-річний мешканець Львівщини намагався провезти 14 зарядних станцій марок Ecoflow, Bluetti та Bluepalm. Чоловік намагався проїхати в Україну через "зелений коридор", заявивши про відсутність товарів для декларування. Однак під час огляду автомобіля Renault Master митники знайшли приховані пристрої. “Виявлені товари знаходились у багажному відділенні авто, прикриті особистими речами водія і пасажирів. За словами самого водія, він погодився на прохання незнайомого чоловіка перевезти зарядні станції з Чехії в Україну.

У другому ж випадку в мікроавтобусі виявили ще 14 зарядних станцій, прихованих за спеціальною фанерною перегородкою. Як повідомили митники, за обома фактами склали адміністративні протоколи. Зарядні станції загальною вартістю близько на 1,2 млн грн вилучили, у другому випадку конфіскували і автомобіль.

Нагадаємо, мешканка Львівщини намагалася провезти з Польщі техніку Apple вартістю близько 1 млн грн. Жінка сховала гаджети в упаковки від рису та печива.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності