Ірину Фаріон поновили на посаді професора у Львівській політехніці

Ірина Фаріон.

У Facebook науковця пообіцяла знайти і покарати замовників свого звільнення

Ірину Фаріон поновили на посаді професора Львівської політехніки. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook 10 червня.

Вона також оприлюднила копію наказу ректора НУ ЛП Юрія Бобала про скасування попереднього наказу від 28 листопада 2023 року про звільнення Фаріон з посади професора і про поновлення її на цій посаді з 24 листопада минулого року. Ірині Фаріон також виплатять середній заробіток за час вимушеного прогулу у сумі 123 927 грн.

У своєму дописі професор Фаріон подякувала своїм прихильникам, які підтримували її під час звільнення і допомагали відстояти своє ім’я у суді. “Дякую Воїнам, що були на судових засіданнях, — Едуардові Леонову, Мар'янові Берездецькому, Миколі Сороці, Миколі Зіньку, Олександрові Дашівцю, панові Самвелові і всім воїнам, що публічно виступили на захист нашої Мови у супротиві до хамства жоріних (зокрема Юрію Сиротюку). Дякую посестрам і побратимам-свободівцям. Дякую студентам з усієї України, що, на відміну, від дикунів з матюками в руках під Політехнікою у листопаді 2023 року, засвідчили свою гідність і поставу”, - — написала Ірина Фаріон.

На останок вона пообіцяла кару ініціаторам свого звільнення. “Не менше дякую ворогам, недругам і мовчазним спостерігачам, бо вони зробили нас у стократ сильнішими. Далі буде. Замовників слід виявити і покарати”, — зазначила Фаріон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності