Понад 50 виробників крафтової й органічної продукції продають її на ярмарку у Львові

Прилавок учасника ярмарки.

Впродовж двох днів відвідувачі зможуть скуштувати сири-переможці міжнародних та національних конкурсів

Цими вихідними у Львові вдруге запрацював Львівський ярмарок смаку. Понад 50 виробників з різних регіонів України представляють на ньому свою продукцію: мед, хліб, чай, соки, сири, іншу молочну продукцію, вино, пастилу, крупи, олію, джеми, м’ясні вироби та інші товари. Про це 8 червня повідомила Львівська обласна рада.

Мета ярмарку — підтримка малих та середніх виробників органічних сертифікованих продуктів, сироварів та крафтових локальних виробників. Впродовж двох днів відвідувачі матимуть можливість скуштувати сири-переможці міжнародних та національних конкурсів та познайомитися з виробниками сертифікованих органічних, молочних продуктів із різних куточків України й крафтовими виробниками Львівщини, безплатні кулінарні та гастрономічні майстер-класи з дегустаціями, вікторини, розваги для дітей.

Ярмарок пройде під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми “Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України”, що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності