У неділю на Сихові проведуть фермерський ярмарок

У неділю на Сихові проведуть фермерський ярмарок

Ярмарок проведуть на площі перед Центром Довженка

У неділю, 12 травня, на Сихові відбудеться фермерський ярмарок. На ньому львів’яни зможуть придбати свіжі продукти, зокрема сири, ковбаси, мед тощо напряму від виробників. Свою продукцію на ярмарку продаватимуть близько 20 фермерів області, повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Шоколадний мед, живий хліб та авторські чаї

Охочі зможуть відвідати ярмарок у неділю, 12 травня, з 10:00 до 17:00. Його проведуть на площі перед Центром Довженка на Сихові. “Запрошуємо всіх вже цієї неділі ярмаркувати разом. Тут будуть наші фермери, які працюють, щоб ми мали здорову, якісну їжу та смаколики. Тож мусимо підтримувати наших. Якщо ярмарок вам сподобається, будемо продовжувати на цій локації надалі”, — зазначила керівниця департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Інна Свистун.

З-поміж іншого відвідувачі зможуть знайти на ярмарку витриманий сир з буряком, живий хліб, унікальні авторські чаї з сублімованих фруктів та ягід, сирний рулет з в'яленими томатами та оливками, шоколадний мед з горішками, амосову пасту, 12 різновидів сиродавлених олій і макухи, сири з полонини та гуцульські коники. Також для найменших відвідувачів працюватиме дитяча зона з безкоштовними майстер-класами.

Нагадаємо, щосуботи на площі Ринок у Львові з 10:00 до 16:00 працює фермерський ярмарок. Свою продукцію на ярмарку продавють понад 20 виробників, 90% з них — власники сімейного бізнесу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності