На Львівщині суд оштрафував військовослужбовця за порушення заборони керувати автомобілем

Військовослужбовець ЗСУ отримав штраф за ігнорування рішення суду про позбавлення права керування

Миколу К. позбавили прав за керування автомобілем у нетверезому стані, однак він продовжував їздити на машині

Миколаївський районний суд Львівської області оштрафував на 11 900 грн військовослужбовця ЗСУ Миколу К. за невиконання судового рішення. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили 5 червня у Єдиному державному реєстрі.

Військовослужбовець двічі порушив правила ПДР

Як йдеться у вироку, у червні минулого року суд оштрафував Миколу К. на 17 тис. грн за керування автомобілем у нетверезому стані та позбавив його права керувати транспортними засобами на один рік. Проте 28 січня цього року, знаючи про це рішення суду, військовослужбовець умисно порушив заборону. Поліція у цей день двічі зупиняла Миколу К. за кермом автомобіля ВАЗ, у місті Стрий за порушення ПДР.

"Знаючи про наявність постанови суду, яка набрала законної сили, всупереч цього рішення суду діючи з прямим умислом, керував автомобілем, в результаті чого порушив правила дорожнього руху", — йдеться у вироку.

Обвинувачений повністю визнав провину та розкаявся. Однак, суд визнав Миколу К. винним у вчиненні кримінального правопорушення, а саме невиконання судового рішення, та призначив покарання у виді штрафу 11 900 грн. Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку протягом 30 днів.

Нагадаємо, нещодавно у Львові суд оштрафував військовослужбовця за підроблене посвідчення водія. Крім того, на Львівщині судили військовослужбовця з Білорусі за зберігання зброї та наркотиків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності