• Головна
  • Україна
  • Житомирський ТЦК повідомив про смерть військовозобов'язаного

Житомирський ТЦК повідомив про смерть військовозобов'язаного

На Житомирщині від епілептичного нападу помер військовозобов'язаний в ТЦК

У чоловіка почався епілептичний напад через тривале вживання алкоголю

У Звягелі, на Житомирщині, помер військовозобовʼязаний, якому стало зле в приміщенні ТЦК. У Сергія К. почався епілептичний напад, внаслідок чого він помер у лікарні, повідомила пресслужба Житомирського обласного ТЦК та СП, 4 червня.

Епілептичний напад через вживання алкоголю

За інформацією ТЦК, ще 28 травня Сергія К. доставили до Звягільського РТЦК та СП, що він пройшов військово-лікарську комісію. На наступний день в військовозобовʼязаного трапився епілептичний напад.

Свідки зазначають, що чоловік декілька днів до походу в ТЦК зловживав алкоголем і був з ознаками легких травмувань. Під час інциденту йому надали першу невідкладну медичну допомогу, викликали карету "швидкої". На жаль, 2 червня 2024 року від отриманих під час епілептичного нападу травм чоловік помер у лікарні” — йдеться в повідомленні ТЦК.

Нагадаємо, в кінці травня на Закарпатті одному з територіальних центрів комплектування помер військовозобов’язаний чоловік. Тоді про причину смерті не повідомили, проте зазначили, що чоловік був придатний військової служби. За місяць до того, 39-річний мобілізований із Закарпаття помер від епілептичного нападу. Військовозобов’язаний помер дорогою до навчального центру.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності