Миколаївська міськрада на Львівщині продала землю під промисловість за 2,5 млн грн

Міськрада Миколаєва продала землю під промисловість за 2,5 млн грн

Кінцева ставка аукціону перевищила початкову ціну майже на мільйон гривень. Ділянку придбало ТОВ “Львівекотранс”

На аукціоні у понеділок, 3 червня, міськрада Миколаєва, що на Львівщині, продала земельну ділянку під промисловість за 2,5 млн грн. Землю площею понад 1 га придбало ТОВ “Львівекотранс”, про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі.

За ділянку під промисловість змагались два учасники

Земельна ділянка площею 1,0014 га розташована у Миколаєві на вулиці Лисенка. Цільове призначення землі - розміщення об’єктів промисловості.

Стартова ціна лота — 1 713 723 грн. За право придбати землю змагалось двоє учасників. Більшу початкову ставку зробив підприємець Андрій Проць запропонувавши 1 764 671.19 грн. Це дало йому перевагу під час торгів — право останнього ходу в кожному з наступних раундів. Вже у першому турі Андрій Проць підняв ставку і запропонував 1 900 001 грн, що майже на 200 тисяч перевищувала початкову. Однак ТОВ “Львівекотранс” у другому турі запропонувало понад два мільйони гривень за землю. Відтак, Андрій Проць більше не підвищував ставки протягом аукціону і Львівекотранс перемогло із пропозицією 2 500 000 грн, що на 800 тисяч грн більше стартової ціни.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ “ЛьвівЕкоТранс” засноване у Львові понад 6 років тому у Львові та займається гуртовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Власниками компанії є Тетяна Гладець та Роман Гладець. Як вказано на офіційному сайті фірми, вони займаються перевезенням піску, щебеню, шутеру та інших сипучих матеріалів.

Нагадаємо, у квітні 2024 р. ТОВ “Львівекотранс” вже вигравала аукціон з продажу земельної ділянки в Миколаєві. Тоді за 1,7 млн грн їй вдалося купити 0,9918 га під промисловість.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності