На Львівщині водійка Peugeot наїхала на 61-річного пішохода

На Львівщині водійка Peugeot наїхала на 69-річного пішохода

Пішохід отримав тілесні ушкодження. Його доставили до лікарні

У Самбірському районі, на дорозі “Нижанковичі — Самбір — Стрий” 29-річна водійка автомобіля Peugeot наїхала на 61-річного чоловіка, який переходив дорогу. Чоловік отримав травми, повідомила пресслужба Поліції Львівської області, 3 червня.

ДТП трапилась увечері в селі Городовичі

За інформацією правоохоронців, ДТП трапилась 2 червня, близько 23:00. У межах села Городовичі, Самбірського району, 29-річна водійка наїхала на 61-річного місцевого мешканця. Чоловік отримав тілесні травми і його доставили до лікарні. Поліцейські відкрили кримінальне провадження. Максимальне покарання, передбачене статтею — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, в кінці травня поблизу селища Добротвір 14-річна дівчина на мотоциклі збила велосипедиста. Як повідомили LVIV.MEDIA у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА дівчина не впоралася з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де збила 55-річного чоловіка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності