• Головна
  • Україна
  • Втікаючи від поліції: у Польщі у ДТП загинули двоє підлітків з України

Втікаючи від поліції: у Польщі у ДТП загинули двоє підлітків з України

Втікаючи від поліції: у Польщі у ДТП загинули двоє підлітків з України

Автомобіль із підлітками врізався у дерево

У Польщі у Гданську трапилася ДТП, в якій загинуло двоє підлітків з України — 16 та 17 років. Автомобіль, яким кермував 16-річний юнак, переслідувала польська поліція. Утікаючи, автомобіль різався у дерево. Обоє підлітків загинули — водій на місці події, а 17-річний пасажир помер у лікарні. Про це 29 травня повідомило польське видання Trojmiasto.

ДТП трапилася в ніч з вівторка на середу, 29 травня. За оцінками криміналістів, автомобіль Audi A4, на якому утікали підлітки, їхав зі швидкістю 150 км/год. Поліцейські вирішили зупинити авто для огляду.

Переслідування

За словами офіцера поліції Каріни Камінської з Головного управління поліції Гданська, поліцейські з Гдині, переслідуючи автомобіль з підлітками, намагалися зупинити водія. 16-річний водій Audi намагався виштовхнути поліцейських з дороги, різко перелаштувався та змусив поліцейських загальмувати.

Погоня завершилася у Гданську, де водій Audi, ймовірно, намагаючись уникнути зіткнення з іншим автомобілем, не впорався з керуванням. Авто занесло і воно врізалося в дерево.

Правоохоронці почали надавати допомогу водієві та пасажиру автомобіля. 16-річний водій помер одразу, а 17-річний пасажир — у лікарні. Обидва загиблих підлітки були громадянами України. На місці події працювала поліція під наглядом прокурора. Вилучили записи з бодікамер поліцейських, проводять детальні заходи щодо з’ясування обставин.

Нагадаємо, на Яворівщині 14-річний хлопець, який їхав пасажиром на квадроциклі Forte, постраждав у ДТП. Квадроцикл перевернувся, внаслідок чого дитина отримала численні травми.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності