У Львові п’яний водій скоїв ДТП та звинуватив у ній жінку

Фото з місця ДТП

Обманути правоохоронців чоловіку не вдалося, адже злочин зафіксували камери спостереження

У дворі біля будинку у Львові нетверезий водій зіткнувся з припаркованим авто. Коли прибули правоохоронці, чоловік намагався запевнити їх, що за кермом був не він, а жінка, яка стояла на дорозі. Заяви винуватця ДТП спростували завдяки запису з камери спостереження, чоловік буде змушений сплатити два штрафи, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області у неділю, 26 травня.

За даними правоохоронців, ДТП трапилася ввечері у суботу, 25 травня, на вулиці Жасминовій. З запису з камер спостереження видно, що з автомобіля Volkswagen Passat вийшла водійка та її пасажир, який одразу сів за кермо замість жінки. Чоловік почав їхати заднім ходом та зіткнувся з припаркованим автомобілем Ford Fusion. Внаслідок зіткнення ніхто не постраждав.

Згодом до місця ДТП прибули правоохоронці, вони виявили, що 41-річний чоловік був п’яний. Винуватець ДТП почав заперечувати свою причетність та заявив, що за кермом була жінка. Перевіривши відеозаписи з камер спостереження, працівники поліції впевнились, що на момент ДТП водійка автомобіля стояла на вулиці, а за кермом був чоловік. Після цього на винуватця аварії склали два протоколи: за керування транспортним засобом в стані спʼяніння та за скоєну ДТП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності