Суд оштрафував водія “Львівелектротрансу” за подвійну ДТП

Фото умовне

Водій визнав свою вину і погодився заплатити 850 грн штрафу

Франківський районний суд Львова визнав винним у вчиненні адміністративного правопорушення водія “Львівелектротранс” Павла Л., який порушив правила дорожнього та спричинив ДТП з двома автомобілями. Чоловіку призначили штраф. Про це йдеться у постанові, оприлюдненій в Єдиному державному реєстрі судових рішень 23 травня.

Водій не дотримався безпечного інтервалу руху

З матеріалів справи відомо, що 22 березня цього року близько 22:45 у Львові на вулиці Окружній, 44 сталася аварія. Водій “Львівелектротрансу”, керуючи автобусом Mercedes-Benz Citaro, через неуважність не зміг вчасно зреагувати на перешкоду й зіткнувся з двома легковиками ВАЗ 2108 та ВАЗ 21124. Внаслідок ДТП транспортні засоби отримали технічні пошкодження.

Водій Львівелектротрансу визнав свою вину в порушенні та просив розглядати справу без його участі з помірним покаранням. Потерпілі водії легковиків вимагали визнати порушника винним та покарати в межах санкції статті 124. Суд, розглянувши всі матеріали справи, визнав водія Львівелектротрансу винним у порушенні правил дорожнього руху та призначив йому штраф — 850 гривень. Також з порушника стягнуто 605 гривень судового збору. До слова, на цю постанову ще може бути подана апеляція.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності