Міськрада виділила 136 млн грн на оплату транспортної роботи “Львівелектротранс”

Електротранспорт Львова

Ці гроші підуть на оплату транспортних послуг, які надає підприємство

У вівторок, 7 травня, комісія фінансів та планування бюджету погодила виділення 136 млн грн на оплату транспортної роботи “Львівелектротранс”. Згідно з програмою міськрада оплачує транспортні послуги ЛКП “Львівелектротранс” на основі виконаної транспортної роботи, тобто кількості кілометрів, які проїхав кожен трамвай чи тролейбус.

Програма починає діяти з травня

Як пояснив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило, з травня починає діяти програма забезпечення діяльності у сфері міського електричного транспорту на території міста, яку депутати міськради погодили на попередній сесії міської ради. Саме тому необхідно виділити кошти, щоб укласти договір з “Львівелектротранс”, в якому повинна бути прописана чітка сума.

“Ми планували, що у другому півріччі ми починаємо оплачувати за транспортну роботу, ці кошти були закріплені на це, але не розподілені. Тому ми перекидаємо їх вже конкретно під цю програму, яку прийняли. Починаємо фінансувати вже з цього місяця. За розрахунками підприємство отримає виторг, отримає компенсацію за пільговий проїзд і, відповідно, цю доплату за виконану транспортну роботу”, — пояснив Олег Забарило.

Виділених 136 мільйонів гривень має вистачити, щоб розрахуватися з підприємством за надані ним транспортні послуги до кінця цього року.

Нагадаємо, нещодавно директора “Львівелектротрансу” виправдали під час судового розгляду несвоєчасної виплати зарплати працівникам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності