Збив на смерть 80-річну жінку в Дрогобичі: суд звільнив водія від ув’язнення

Суд призначив умовний термін водію, який смертельно травмував 80-річну жінку у Дрогобичі

Внаслідок численних травм отриманих в ДТП 80-річна жінка померла в лікарні

Дрогобицький міськрайонний суд призначив умовний термін ув’язнення 27-річному мешканцю Дрогобиччини, Ігорю С., який, рухаючись заднім ходом, наїхав на жінку. Внаслідок численних травм 80-річна жінка померла у лікарні. Вирок суду оприлюднили 22 травня у Єдиному державному реєстрі.

27-річний мешканець одного з сіл на Дрогобиччині, Ігор С., наприкінці лютого цього року рухався заднім ходом за кермом Renault і наїхав на 80-річну місцеву мешканку. Інцидент трапився у Дрогобичі, на вулиці Самбірській. Внаслідок зіткнення Марта Ч. отримала черепно-мозкову та інші численні травми, які класифікували як важкі тілесні ушкодження. “Вказані тяжкі тілесні ушкодження є небезпечними для життя в момент їх заподіяння та знаходяться у прямому причинному зв’язку зі смертю. 03.03.2024 померла у відділенні реанімації КНП „Дрогобицька міська лікарня № 1 ДМР,” — йдеться у вироку суду.

Водій визнав свою вину

Свою вину у скоєному Ігор С. визнав повністю ти щиро розкаявся. Під час судового засідання він розповів, що травмувавши жінку одразу вийшов з машини та почав надавати медичну допомогу, а згодом його батько відвіз потерпілу в лікарню. Згодом він оплатив лікування і поховання жінки Водій також заявив, що після вчиненого ним наїзду змінив своє ставлення до керування автомобілем: облаштував його парктроніком і планує встановити камеру заднього виду.

Відтак, суддя Юрій Кучаковський визнав винним Ігоря С. у вчиненні злочину і призначив йому три роки ув’язнення. Однак замінив покарання одним роком іспитового терміну. Також суд позбавив винуватця ДТП права керувати авто на один рік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності