У Червонограді в ДТП зіткнулися мікроавтобус та легковик: 9 людей у лікарні

ДТП

Водій мікроавтобуса не надав перевагу в русі та зіткнувся з зустрічним автомобілем

У п’ятницю, 31 травня у Червонограді сталася аварія внаслідок якої постраждали 9 людей. На заїзді до АЗС зіткнулися мікроавтобус Volkswagen та автомобіль Mazda.Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

За даними правоохоронців, близько 23:09 на вулиці Промисловій, 2А у Червонограді 41-річний водій мікроавтобуса Volkswagen Transporter, заїжджаючи на АЗС “Газовичок”, не надав перевагу в русі та зіткнувся із зустрічним автомобілем Mazda 6, за кермом якого був 47-річний чоловік. Внаслідок ДТП постраждали 9 людей, серед яких водії та пасажири обох автомобілів. З опублікованих у соцмережах фото, видно, що від удару мікроавтобус перекинувся.

Усіх потерпілих госпіталізували до лікарні з різними травмами

Всіх потерпілих доставили до Центральної міської лікарні Червонограда з різними травмами. Водій легковика отримав забій грудної клітки, з ним в автомобілі перебували ще двоє пасажирів. Один із них був у стані алкогольного сп'яніння та отримав перелом правого стегна, іншого госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм грудної клітки. Крім цього, водій мікроавтобуса також отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а пасажири Volkswagen Transporter отримали різні травми, серед яких забої голови, грудної клітки, передпліччя, верхньої щелепи та хребта.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини цієї масштабної аварії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності