На Львівщині 14-річна дівчина на мотоциклі збила велосипедиста

ДТП

ДТП сталася на автодорозі "Старий Добротвір – Сілець" у Червоноградському районі

У п’ятницю, 31 травня, поблизу селища Добротвір, 14-річна дівчина, керуючи мотоциклом Lifan наїхала на велосипедиста. Внаслідок аварії обох водіїв госпіталізували до лікарні. Про це повідомили у Нацполіції Львівщини.

Обоє отримали серйозні травми

За даними правоохоронців, близько 08:00 на автодорозі "Старий Добротвір – Сілець" Червоноградського району неповнолітня місцева жителька, керуючи мотоциклом Lifan, зіткнулася з велосипедистом, 55-річним місцевим мешканцем. Як повідомили LVIV.MEDIA у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА дівчина не впоралася з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де збила велосипедиста.

Внаслідок ДТП постраждали обидва учасники аварії. Неповнолітня водійка мотоцикла отримала струс головного мозку, закритий перелом кісток правого передпліччя зі зміщенням фрагментів, перелом нижньої стінки правої орбіти та перелом лобного відростка правої верхньощелепової кістки. 55-річний велосипедист зламав ліву гомілку зі зміщенням та отримав забій грудної клітки.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини цієї аварії. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Винуватцеві ДТП загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності